Organiseer een Hope Zondag in jouw kerk

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Wat is jouw hoop voor 2023, voor je gemeente en voor de wijk of omgeving waar je kerk actief is?

Youth for Christ gelooft dat je hoop kunt brengen door te delen: je deelt je geloofsverhaal met een jongere, deelt een glimlach uit, bemoedigt iemand of bidt voor een ander. Er zijn zoveel manieren om hoop te verspreiden!

De kerk is bij uitstek de plaats waar hoop te vinden is. Het is bovendien dé plek waar opgeroepen wordt om hoop uit te delen. Juist in tijden waarin hoop soms ver te zoeken is, en juist bij jongeren die soms de hoop zijn verloren of bij mensen in de wijk die Jezus niet kennen.

Daarom heeft Youth for Christ een GRATIS gemeentepakket ontwikkeld. Met bijgeleverde digitale materialen organiseer je in jouw gemeente heel makkelijk een speciale ‘Hope Zondag’. Deze zondag kan op elk moment van het jaar gepland worden. Je staat samen stil bij het thema en gaat actief aan de slag om hoop te verspreiden in jullie omgeving.

Wil je weten wat het Hope Pakket inhoudt en meteen aan de slag, bekijk de download pagina via onderstaande button.

Vraag jouw GRATIS Hope Pakket aan