Word donateur en krijg de Hope Cap!

Jij kan hét verschil maken voor jongeren in Nederland

De Hope Movement is opgericht door Youth for Christ. Wij geloven dat je hoop kunt brengen door te delen. Dat kan het delen van je (geloofs)verhaal zijn, ter bemoediging van iemand. Of het delen van een glimlach, naar een vreemde in het voorbij gaan. Of het opdragen van een jongere in je gebed. Dit doen wij dagelijks door ons jongerenwerk vanuit 24 locaties in heel Nederland.

Ons werk wordt gedragen door donateurs en fondsen. De giften van onze achterban maken hét verschil in het bereiken van jongeren in Nederland. Zonder die giften kunnen wij ons werk niet doen. Wil jij een financiële bijdrage leveren aan onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten?

Met deze speciale Hope Movement actie kan je donateur worden vanaf 8 euro per maand en ontvang je de Hope Movement Cap! Hiermee maak je het meeste verschil voor jongeren in Nederland. Het is ook mogelijk de cap los thuisgestuurd te krijgen voor een eenmalige gift vanaf 35 euro.

Vul hieronder snel je gegevens en we sturen je de Hope Cap toe. Alvast enorm bedankt voor jouw gift!

Stap 1

Verplicht
Verplicht

Stap 2

Persoonlijke gegevens

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Stap 3

Betaalwijze

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
SOMMIGE VELDEN BEVATTEN EEN FOUT