Hope Challenges; hoe werkt het?

Kom in actie; laat hoop waaien!

Na een periode van afstand is het nu tijd voor een periode van verbinding. Maar hoe moest dat ook alweer? Echt contact maken? Wij helpen jou met de 36 Hope Challenges!

In deze video legt collega Shelton Telesford jou uit hoe dit werkt. In het kort: Je vraagt de waaier aan, je kiest een challenge en je voert hem uit.

En heb je de waaier ontvangen, dan geven wij je hieronder drie tips om ermee aan de slag te gaan!

Drie tips om hoop te verspreiden

  1. Leg of hang de waaier op een zichtbare plek in je huis
    Zo word je eraan herinnerd om de hoop te laten waaien. Een paar suggesties voor goede plekken: Aan een touwtje in de wc, naast je koffieapparaat of in de gang, naast je werktas.
  2. Doe een challenge met je gezin of vriendengroep
    Kies met je gezin of je vriendengroep een vast moment in de week om samen een challenge te doen. Maak er bijvoorbeeld een gewoonte van om op zondagavond (of elke andere avond) jullie voornemens voor de week te bespreken en kies een van de challenges die jullie gaan uitvoeren. Leuk als jullie de week erna bespreken hoe het is gegaan natuurlijk.
  3. Inspireer een ander!
    Laat de beweging van HOOP groeien en deel je challenges op social media. Gebruik #hopemovementnl en tag naar ons Instagramaccount @hopemovementnl. Dan delen wij jouw challenge en komt de beweging op gang. Let’s go!

Laat hoop maar waaien!

Volg ons op Instagram