Bestel waaiers voor je kerk, event of groep

SAMEN AAN DE SLAG MET HOPE MOVEMENT!

Wil je aan de slag met de Hope Movement bij jouw kerk, evenement, werk of groep? Dat kan!

Er zijn twee opties om waaiers voor een grotere groep te krijgen:

  1. Gebruik deze PowerPoint presentatie om te vertellen over de Hope Movement. Op de tweede pagina vind je de link naar een video waarin Shelton uitlegt hoe de challenges werken. Op de laatste pagina staat een QR code die gescand kan worden en direct naar de bestelpagina leidt. Iedereen die de waaier bestelt krijgt deze gratis thuisgestuurd.
  2. Stuur een mail naar hopemovement@yfc.nl met een aanvraag om een grotere oplage waaiers te bestellen. Wij vragen een gift van €3 per waaier voor de productiekosten van de waaiers + verzendkosten. Zodra de gift ontvangen is, sturen wij de waaiers met veel plezier aan je op.

Wist je dat wij een tof clubprogramma gemaakt hebben om met jouw jeugdgroep aan de slag te gaan met de Hope Movement? Deze vind je op onze Trainingswall.

En heb je de waaiers ontvangen, dan dagen wij jou uit om samen een challenge uit te voeren en hier een video van te delen op Instagram. Tag ons via @hopemovementnl, zodat we jouw video kunnen delen!

Laat hoop maar waaien!